fbpx

Lakkbeskyttelse bevarer ditt kjøretøy

Dagens billakk er relativt lite slitesterk og er kontinuerlig utsatt for riper og slitasje. Grunnen til dette er at lakkprodusentene har fått helt andre miljøkrav og dagen vannbaserte lakktyper holder ikke stand slik tilfellet var for et par tiår siden. Derfor må billakk beskyttes. Det finnes forskjellige valg i forhold til dette, men dagens to hovedretninger er enten voks eller lakkforsegling (såkalt keramisk coating).


Begge varianter har sine tilhengere, men en tommelfingerregel er at mens voks gir en dyp og glødende finish så gir lakkforsegling en en mer holdbar og langvarig beskyttelse. Voksbeskyttelsen kan du lett holde ved like selv, men en coating må inn til vedlikeholdsfinish. Hvor ofte er litt avhengig av bruksmønster og kjørelengde, men vi anbefaler gjerne en gang i året til tross for at vår garanti er varer lenger enn dette. Grunnen til det er at man da er sikker på at bilen alltid er godt beskyttet og jobben blir enklere for våre fagfolk (og prisen lavere for kunden). Det aller beste er om man kommer innom eller tar kontakt på annen måte slik at vi kan gi anbefalinger ut fra den enkeltes behov.

Alle våre lakkbeskyttelsespakker inkluderer 1- 2 eller 3 stegs polering og start på 5000 kr med Swissvax voksbeskyttelse og 6000 kr med CarPro Professional keramisk coating. Se prisliste for spesifiserte priser.