fbpx

Bilfoliering med
PPF – Paint Protection Film

Nå er det slutt på å frykte steinsprut, riper, sand og salt. Den lille (eller store) irriterende skaden kommer før eller siden og uansett hvor liten den måtte være, det er like kjedelig uansett og voldsomt ergerlig!  Men, det finnes en løsning! Hvorfor ikke legge til et lag med PPF beskyttelsesfilm? Du vil bekymre deg langt mindre og kjøre mye mer uten å bekymre deg.  Vår nærmest usynlige PPF film er en ideell og enkel måte å holde lakken i fabrikkny tilstand og du kan stadig legge en beskyttelse på toppen som voks eller coating.

Selv om bilen din er noen år gammel vil du likevel ha nytte av dette og lakken vil være pen og feilfri i mange år. For de av dere som har leasingbil er det nesten en must. Enklere måte å sikre at du ikke får en stor sluttregning på lakkskader og slitasje finnes ikke!

De fleste velger film på utsatte deler som bak hjulbuer, kanaler, speil, frontfanger og bakfanger hvor man laster inn og ut varer, mens noen går for fullfoliering.
Vi tilbyr forskjellige beskyttelsesnivåer på filmen slik at du kan velge nivået av beskyttelse som passer dine behov: PPF for lang holdbarhet og Platinum Paint Proteksjon Film for avansert beskyttelse.
Uansett hvilken alternativ du går for vil vår spesialfilms selvreparerende egenskaper gjøre livet ditt som bileier og bilens liv på veien til den drøm.

Paint Protection Film (PPF) – Prosessen

PPF, eller Stone Chip Protection Film, er en termoplastisk uretanfilm som danner et nesten usynlig skjold for å beskytte bilens lakk fra steinsprut, riper, slitasje, etc. Det er mange forskjellige alternativer tilgjengelig når du ønsker bilen foliert. Vi tilbyr et bredt utvalg av alternativer fra kun et speilhus eller to til hele bilen.

Ved hjelp av den nyeste programvaren og en enorm database, kutter vår utdannede installatør filmen ved hjelp av et avansert dataprogram og storformat laserkuttere med kjøretøymaler som sikrer perfekt foliering av de ønskede områdene.

Når filmen er ferdig kuttet blir kjøretøyet avfettet og nøye renset i forberedelse med at filmen skal installeres. En miks av påføringsmetoder brukes i installasjonen før vi avslutter med en beskyttelse bestående av en av våre høykvalitative vokstyper eller en keramisk lakkforsegling (coating).

Priser på lakkbeskyttelsesfilm begynner fra 300 kroner på feks A-stolpe og innlastingslist bagasjerom, fra 3000 kroner for panser og hele kjøretøy fra 25000 kroner. Se prisliste for spesifikasjon av priser. Vi rabatterer priser på lakkbeskyttelsesfilm når det bestilles i kombinasjon med andre jobber.