fbpx

Bulkoppretting
PDR (Paintless Dent Repair)

Vi har nesten alle opplevd det… Du kommer hjem fra kjøpesenteret eller butikken og oppdager at du har fått en liten bulk i siden som du ikke så når du satte deg inn og kjørte avgårde. Men, når du nå først har oppdaget den så har du knapt øyne for annet når du ser på bilen. Forferdelig irriterende og ofte håpløst kostbart å rette opp i. Fortvil ikke, vi har gode nyheter til deg – bulkoppretting med PDR – metoden.

I veldig mange tilfeller er det faktisk mulig å rette opp i denne type bulker uten å måtte lakkere bilen. Våre fagfolk utfører arbeid du ikke trodde var mulig uten større operasjoner. Ved siden av at det krever lite tid så betyr også at man vil spare store beløp på reparasjoner som ved en større utrettings og lakkeringsjobb ville beløpt seg til flerfoldige tusen kroner.

Vi har et komplett utvalg av verktøy for dette formålet og veldig mange skader reparerer vi uten at det er mulig å se at skaden noen gang var der.

Det vil om skaden er spesielt vanskelig likevel ofte bli så bra at det ikke legges
merke til uten finsikting mot skaden.

Du kan se en jobb vi gjorde på en BMW 1-serie litt tidligere i år her i artikkelen. Som dere ser er det ikke mulig å se skaden etter vi er ferdige med jobben. Eier var strålende fornøye og vi var strålende fornøyd. Får vi kombinasjonen av lykkelig eier og plettfri bil så er det nok til å gjøre dagen vår komplett!

Kontakt oss for en uforpliktende prat for om hva vi kan gjøre for å hjelpe deg!

Priser på lakkeringfri bulkoppretting starter fra 2000 kroner.