fbpx

Bilpolering av ypperste kvalitet

Vi er spesialister på bilens eksteriør og interiør. Til oss kommer kunder og eiere av det ypperste av sportsbiler, veteranbiler og klenodier. Vi har lang erfaring i å behandle store verdier innen kjøretøy og våre kunder skal være trygg på at vi leverer det beste både av omtanke og resultat av bilpleie.

Moderne billakk er på grunn av miljøkrav veldig ømtålig og det viktig at man både behandler den med omhu, samt beskytter den med produkter som tåler elementene vi har i Norge gjennom året. På grunn av måten lakken produseres i dag har det lett for å oppstå riper under bruk og vedlikehold. Disse ripene vil etter hvert gjøre til at bilens farge mister sin glans og etter hvert framstår grålig og stygg. Men, fortvil ikke – vi har spesialkompetanse på dagens billakk og vi kan som oftest “redde” de fleste biler og fjerne stygge riper, hologram og gjenstridige flekker og forurensing. Ta kontakt med oss for å avtale en inspeksjon av ditt kjøretøy så skal vi fortelle mer om muligheter og hva du gjør for å holde den i best mulig stand i framtiden.

Bilpleie eksteriør

Priser på polering/ripefjerning er timebasert og starter på kr 600. Det skiller veldig på hvor mye jobb det er på hver bil og derfor avtales gjerne det en litt hyggeligere fast pris etter vi har inspisert kjøretøyet. Veldig mange likjøretøy hever seg mye med en 3-4 timers poleringsjobb. Husk da at eventuell lakkbeskyttelse kommer i tillegg.