fbpx

Skånsom og grundig vask av eksteriør og interiør

Man tenker kanskje at en bilvask er en bilvask og den tar jeg i børstevasken på bensinstasjonen…? Det tenker ikke vi! En automatisk bilvaskemaskin med børster vil tilføre din bil tusenvis av små riper og jo oftere du vasker jo mer vil det gå utover lakken. Etter ikke altfor lang tid mister lakken både glød og glans i lakken og bilen framstår med et blassere utseende. Den vil også slites langt raskere og derfor beskytte metallet dårligere. Det er heller ingen grundig vask og tar hånd om kriker og kroker som det finnes masser av på et kjøretøy og det er heller ikke spesielt billig. Du kan selvfølgelig velge børsteløs vask, men da blir bilen heller ikke ren.

Derfor bør du heller få vasket bilen for hånd hos noen som har rutinene i orden. Misforstå oss rett – det er ikke magi vi utfører, men vi er ekstremt nøye med alt av detaljer. Det gjelder fra selve vasken av kjøretøyet og det å være grundig der til det å har gode rutiner for vask og rens av vaskeredskaper, vaskeprosess, skifte av vann, såpetyper og tørk.

Vi avfetter, skumlegger, vasker bilen med tobøttesystem og høykvalitets vaskehansker, samt tørker med markedets mest skånsomme tørkehåndklær.

Vi gjør unna fra ca en times tid avhengig av størrelse på bil og tilstand og man kan i tillegg kjøpe med en lettforsegling som beskytter lakken i opp mot 6 måneder. Vi har gunstige priser på vask og om du kjøper våre 6 klippskort så vil du få hver 6 vask gratis.

Pris på vask er 599 kroner med tillegg for større eller unormalt skitne kjøretøy.