fbpx

Bilpleie for nye biler

Når du kjøper eller leaser deg ny bil så kan du være relativt sikker på at det er et kjøp du ikke kommer til å gjøre penger på. Med få unntak så synker de fleste kjøretøy i verdi etter hver som de brukes, noe som igjen påvirker verdien når det skal selges eller innleveres etter endt leasingperiode. Det er derfor en god investering å hindre at kjøretøyet taper seg mer i verdi enn nødvendig. Dette gjør man best med holde det i orden både mekanisk ved service og kosmetisk ved å ta vare på eksteriør og interiør.

Ved å velge en av våre nybilpakker så gir du din bil et utrolig godt utgangspunkt for å holde seg så godt i pris som mulig. Mange tenker at når bilen er ny så trenger man ikke tenke på beskyttelse, men det er heller tvert imot. Dagens miljøvennlige billakk er ikke spesielt solid og den trenger beskyttelse for å holde seg både pen og for å beskytte metallet under best mulig.

I dagens bilmarked velger veldig mange å lease bil i stedet for å kjøpe bil og da er man enda mer utsatt for å få en økonomisk smell om den leveres tilbake med mer slitasje enn hva som regnes som “bruksslitasje”. For å unngå dyre og irriterende merutgifter så bør du også gi din eller firmaets leasingbil en beskyttelsespakke fra oss slik at du kan bruke den uten å bekymre deg for dette til daglig.

 

Våre nybilpakker ligger fra 2500 kroner.