fbpx

Salgsklargjøring

Gjør som bilbutikkene! Vi tilbyr populære salgsklargjørings-pakker når du skal selge bilen eller levere den tilbake etter endt leasing. Det er mange som både har tjent og spart tusenvis av kroner på å velge en av disse pakkene. I et krevende bruktbilmarked teller detaljene  – og om din bil ser langt bedre ut enn de du konkurrerer i markedet, er sjansen stor både for at du får solgt raskere og bedre betalt.

Vi tilbyr i tillegg en fotopakke der vi tar 20 bilder av eksteriør og interiør inne på vårt senter til bruk i salgsannonsen for de som ønsker bilder tatt i våre omgivelser og med helt nybehandlet kjøretøy.

I dagens bilmarked velger veldig mange å lease bil i stedet for å kjøpe bil og da er man enda mer utsatt for å få en økonomisk smell om den leveres tilbake med mer slitasje enn hva som regnes som “bruksslitasje”. For å unngå dyre og irriterende merutgifter så bør du også gi din eller firmaets leasingbil en beskyttelsespakke slik at du kan bruke den uten å bekymre deg for dette til daglig.

 


Eksempel på hva vi kan gjøre med en slitt lakk.

På samme måte har vi kunder som har spart titusener av kroner ved å velge en klargjøringspakke for leasingbil. Her vil vi sammen med kunde inspisere bilen og peke ut hvilke forhold som man bør gjøre noe med. Vi kan levere det meste av tjenester for å ordne opp i bulker, riper, steinsprut, flekker og annet og det vil koste deg en brøkdel i forhold til hva du blir presentert i en sluttregning fra leasingselskapet.

Salgsklargjøringspakker fra 2000 kroner
Fotopakken koster 500 kroner.